OVER ONS

Kapsalon Henny's-Merksem

Welkom bij Kapsalon Henny's, waar jouw haar onze passie en grootste zorg is!


Sinds onze oprichting in 2002, staat gezelligheid en een vertrouwd gevoel centraal in onze salon. Ons gepassioneerde team van ervaren haarstylisten streeft ernaar om jou de beste service te bieden.

Door constante trainingen en bijscholingen blijven we steeds op de hoogte van de laatste trends en technieken. We hebben speciale aandacht voor jouw wensen, luisteren naar jou en geven deskundig advies over de snit, kleur of balayage die het beste bij jou past.

Bij Kapsalon Henny's werken we met natuurvriendelijke producten zoals Maria Nila, om ervoor te zorgen dat je niet alleen mooi haar hebt, maar ook bijdraagt aan een betere planeet.

Ons professioneel team gaat tot het uiterste om jouw droomkapsel te creëren. Kom bij Kapsalon Henny’s en geniet van een relaxerende haarbehandeling. Je kunt erop vertrouwen dat je bij ons in goede handen bent.

ONS TEAM

Kapsalon Henny's - Henny

Henny

Sinds 2002 ben ik de trotse eigenares van Kapsalon Henny’s. Na 14 jaar ervaring te hebben opgedaan bij een kapper in de buurt, nam ik in 2002 de grote stap om mijn eigen zaak te beginnen.

En daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Inmiddels kan ik terugkijken op meer dan 40 jaar praktijkervaring in het kappersvak.


Als kind wist ik al vrij snel wat mijn roeping was. Ik oefende urenlang op mijn Barbies en toen ik 15 was, kon ik niet wachten om zelf als kapster aan de slag te gaan. Mensen mooi maken is altijd mijn passie geweest, en ik ben dan ook heel gelukkig dat ik dit samen met mijn geweldige team kan doen.

Tot snel .... 

Henny

Kapsalon Henny's - Vicky

Vicky

Al meer dan 19 jaar ben ik te vinden op de werkvloer bij Kapsalon Henny’s! Je mag mij gerust de rechterhand van Henny noemen.

Op woensdag ben ik bereikbaar op alle social media netwerken, en de rest van de week sta ik altijd voor je klaar in het salon.


Mijn passie ligt bij kleurtechnieken, vooral bij brunette balayage, ombré en airtouch. Ik hou ervan om te spelen met gekke kleuren zoals pink, cowboy copper en peach. Daarnaast word ik ook erg vrolijk van nonchalante opsteekkapsels.

See you soon.

Vicky

Kapsalon Henny's - Melissa

Melissa

Ik werk inmiddels al meer dan 6 jaar bij Henny & Vicky, en elke ochtend sta ik op met plezier, want het voelt nooit als werken. Ik kan wel zeggen dat het hele team meer dan alleen collega’s voor mij zijn geworden.

Wat ik zo leuk vind aan ons vak, is de variatie. Van extensions en snitten tot balayages, er is altijd iets nieuws en uitdagends te doen.

Ik geniet graag van de kleine dingen in het leven, zoals tijd doorbrengen met mijn dochtertje, een wandeling maken, of gewoon thuis zijn met familie en vrienden. Dat maakt mij het gelukkigst.

Jullie kennen mij waarschijnlijk als een rustig persoon
die regelmatig bevestiging vraagt op de werkvloer, en dat vind ik helemaal oké!

Tot snel,
Melissa

Paulina

Ik werk inmiddels al 7 jaar bij Kapsalon Henny's. Mensen blij maken is waar ik zelf ook gelukkig van word. Kleurcorrecties zijn mijn specialiteit, maar ik vind het ook fantastisch om volgens de nieuwste trends te werken.

Mijn favorieten zijn balayage- en kleurtechnieken, en vooral het plaatsen van extensions. Ik vind het enorm belangrijk om alle nieuwe producten en trends op de voet te volgen.

Tot snel,
Paulina

Kapsalon Henny's - Blerta

Blerta

Ik ben de jongste van het team bij Kapsalon Henny's. Van stagiaire en jobstudent ben ik uitgegroeid tot een vaste medewerkster, en inmiddels werk ik hier al meer dan 2,5 jaar met heel veel plezier.

Ik sta met passie in het salon en wil graag altijd bijleren over nieuwe technieken.


Wat ik het allerliefste doe in het salon? Als ik echt moet kiezen, dan toch wel knippen en het creëren van leuke blow-outs en waves. En natuurlijk vind ik het geweldig om klanten te leren kennen en leuke gesprekken te voeren.


Tot snel,
Blerta

Kapsalon Henny's - Sita

Sita

Voor sommigen ben ik nog een nieuw gezicht; ik werk sinds maart 2024 bij Kapsalon Henny's.

Ik vind het heerlijk om met meerdere collega's op de werkvloer te staan. Ik ben zeer leergierig en zeg nooit nee tegen een cursus of bijscholing, zodat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste trends.


Als je bij mij in de stoel komt zitten, kun je alles vragen. Ik ben niet bang voor felle kleuren, 'specialere' kapsels of fades.

Tot Snel,
Sita

Wil je enkel iets vragen of informatie over een behandeling? KLIK op 'Informatie vragen'. Online een afspraak maken? KLIK op de oranje knop.

Er is ook voldoende parking in de buurt.

AFSPRAAK
INFORMATIE VRAGEN
Stuur WhatsApp